Graafinen suunnittelu

Tarvitsetko apua visuaaliseen viestintään?

Visuaalinen viestintä

Autamme sinua saamaan yrityksesi brändin näyttämään hyvältä ja yhtenäiseltä niin painetuissa materiaaleissa kuin verkossakin.

Olemme vahvimmillaan olemassa olevien brändi-ilmeiden soveltamisessa ja kehittämisessä. Kehräämme tyytyväisenä, jos annat tilauksen mukana graafisen ohjeistuksen tai muuta oheismateriaalia, jonka mukaan toteutamme uutta.

Vuosien varrella on tullut toteutettua monenlaisia toimeksiantoja:

  • auto- ja ikkunateippaukset
  • bannerit ja animoidut gif-kuvat
  • graafiset ohjeistukset
  • infografiikat
  • karttojen ja Excel-kaavioiden visualisointi
  • kuvituskuvat esim. blogiin, uutiskirjeisiin ja somekanaviin
  • logojen ja yritysilmeiden luonti, soveltaminen ja kehitys
  • sesonkituotteet, kuten joulutervehdykset
  • Word- ja Powerpoint-pohjat

Yleensä vedoskierroksia kuluu 3–7 kpl. Määrään vaikuttaa julkaisun laajuus, miten valmista aineisto on taittoon saapuessa ja tuleeko matkan varrella muutoksia suunnitelmiin, kuten esimerkiksi muutos sähköisestä esitteestä painettavaan versioon.

Tarvittaessa huomioimme verkkoon toteutettavissa töissä saavutettavuuden mm. tarkistamalla riittävät värikontrastit ja käymällä sähköisen julkaisun Adobe Acrobatin ”Accessibility Check” -työkalulla.

Kuvankäsittely

Viimeistelemme brändiisi sopivat kuvat toiveidesi mukaan.

Tarvitsetko julkaisuusi tai verkkosivuille kuvia? Voimme tarvittaessa käsitellä jo olemassa olevia kuvia uuteen tarkoitukseen. Esimerkiksi henkilöstön vaihtuessa on tarvetta rajata ryhmäkuvista joku henkilö pois tai korvata toisella.

Voimme myös viimeistellä studiossa otetut valokuvat, syvätä tuotteita taustasta, suoristaa pystylinjat ja huolehtia kuvan värimaailman toivotunlaiseksi.

Kiireessä apua kuvapankeista

Onko kiire etkä ehdi tilata valokuvaajaa ottamaan brändillesi sopivia yksilöllisiä kuvia? Kiiretilanteessa voimme tarjota nopeasti apua hyödyntämällä kuvapankkeja. Niistä löytyviä kuvituskuvia voidaan soveltaa brändisi markkinointimateriaaleissa, kunnes saat otettua tai tilattua yksilöllisiä brändikuvia.

Videoeditointi

Onko sinulla tarvetta editoida yritysvideo? Kun toimitat käsikirjoituksen sekä video- ja äänitiedostot, niin me hoidamme puolestasi kaiken editoinnin.

Piditkö webinaarin, ja nyt haluat editoida sen verkossa julkaistavaksi brändisi ilmeen mukaisena? Onko sinulla tarvetta yhdistää eri laitteilla kuvattuja videopätkiä yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi? Onnistuu! Pystymme hoitamaan videoeditoinnit yrityksesi graafisen ilmeen mukaisesti.

Hoidamme myös tarvittaessa videoiden tekstitykset, jota suosittelemme kaikkiin videoihin, jotta niitä voi katsoa verkossa myös ilman ääntä. Voimme elävöittää videoita liikegrafiikoilla, etsiä sopivaa taustamusiikkia ja muokata aineiston värimaailmaa. Voimme myös etsiä videosi aiheeseen sopivia kuvitusvideoita kuvapankeista, jos tarvitset oman aineiston kylkeen lisämateriaalia.

Voit julkaista valmiin videon esim. sosiaalisessa mediassa, verkkosivuillasi tai vaikka messuilla. Luodaan yhdessä näyttävä video, joka auttaa sinua saavuttamaan uutta näkyvyyttä!