Valokuvaaja Via Ramstén siirtyi Ulvilassa sijaitsevan Foto-Friitalan yrittäjäksi vuonna 2019. Muutoksen vuoksi oli tarvetta päivittää perinteisen yrityksen visuaalista ilmettä ja nettisivuja uuden yrittäjän toiveiden mukaiseksi. Liiketilan teippaukset ja kyltit uusittiin samalla.

Asiakasreferenssi: Via Ramstén / Foto-Friitala

Minkä ongelman Vidan palvelut ratkaisivat?

Monia, mm. yrityksen logon, brändin ja nettisivujen rakentaminen. Viimeisimpänä nettisivujen päivittäminen ja siihen liittyvien monien pikkuasioiden kuntoon laittaminen.

Kuinka kuvailisit yhteistyötä Vidan kanssa?

Ihmisläheistä palvelua asiakkaan toiveita kuunnellen. Vidan kanssa yhteistyö on mutkatonta. Ei ole tullut vielä yhtään asia vastaan missä Heidi ei osaisi auttaa. Hän on hyvä asiakaspalvelija ja ennen kaikkea ihana ihminen, joka kuuntelee asiakasta, mutta antaa myös rohkeasti oman näkemyksensä.

Olen saanut tähän asti parhainta palvelua mitä toiselta yrittäjältä voi saada. En siis ihan heti keksi täydennettävää. Toivon vain pitkää yhteistyötä Heidin kanssa!

Sana on vapaa!

Heidi on luonut minulle aivan ihanan logon, brändin ja nettisivut. Nyt viimeisimpänä ollaan hiottu nettisivuja vielä enemmän omannäköisiksi. Nettisivuista näkee, että ne on tehnyt ammattilainen ja ne on tehty ammattilaiselle. En voisi olla tyytyväisempi! On ollut aivan mahtavaa löytää noin sydämellinen tyyppi kuin Heidi on. Hänellä on paljon tietoa ja taitoa, joten saan olla osaavissa käsissä. Palvelu on henkilökohtaista ja nopeaa. Iso suositus Vidan palveluille!

– Via Ramstén, Foto-Friitala Ky

Vidan vastaus palautteeseen

Vian kanssa on ollut ilo tehdä yhteistyötä! On antoisaa työskennellä visuaalisesti lahjakkaan asiakkaan kanssa, joka arvostaa tarkkuutta ja yksityiskohtia. Eteen on myös tullut tilaisuuksia oppia uutta, kun verkkosivuille on tarvittu poikkeuksellisia aukioloaikoja ilmaiseva toiminnallisuus, jollaista ei ole aikaisemmin tullut käytettyä. Kun myöhemmin ilmeni tarvetta oman brändin uusille kuville, niin tiesin heti, että visuaalinen Via olisi oikea henkilö hoitamaan homman.

– Heidi Valtonen, Vida Design Oy

Toteutettuja töitä: brändi-ilme, verkkosivut, ikkuna- ja oviteippaukset, mainoskyltti


Tutustu asiakkaaseen

Via Ramstén / Foto-Friitala Ky
www.viaramsten.fi

Via Ramstén logo

Olemmeko jo tehneet yhteistyötä ja haluaisit mukaan asiakasreferensseihin?
Ota yhteyttä, niin hoidetaan asia kuntoon!