Luonnottaren VoiMia tarjoaa perinnehierontaa, kuppausta, fyto- ja apiterapiaa ja monia muita suomalaisia perinnehoitoja. Vida on saanut auttaa yritystä brändi-ilmeen ja markkinointimateriaalien kehittämisessä yrityksen alkutaipaleesta eli vuodesta 2016 lähtien.

Asiakasreferenssi: Luonnottaren VoiMia

Minkä ongelman Vidan palvelut ratkaisivat?

Kokonaisuudessaan oman yrityksen brändin rakentaminen. Kaiken mainosmateriaalin suunnittelu ja taitto. Kotisivujen teko.

Kuinka kuvailisit yhteistyötä Vidan kanssa?

Heidillä on valtavan pitkä pinna selittää asiat ymmärrettäväksi ”maalaistollolle”. Asiat tapahtuvat tehokkaasti sekä suurella ammattitaidolla. Heidin visuaalinen silmä viimeistelee lopputuotteesta kauniin ja houkuttelevan!

– Miia Ruokolainen, Luonnottaren VoiMia

Vidan vastaus palautteeseen

On ollut upeaa seurata Luonnottaren matkaa yrityksen alkutaipaleesta alkaen, ja saada itsekin oppia valtavasti niin suomalaisista perinnehoidoista kuin fyto- ja apiterapioista. Positiivisuus ja nauru eivät koskaan puutu markkinoinnin suunnittelupalavereistamme. Taiteellisesti lahjakas Miia on myös valmis uusien ideoiden kokeiluun, vaikka se tarkoittaisikin epämukavuusalueelle hyppäämistä (esim. YouTube-ohjevideo yrttihunajan valmistuksesta). Monenlaisia markkinointi-ideoita riittää kummallakin tulevaisuuteen, joten katsotaan mitkä niistä päätyvät toteutukseen asti!

– Heidi Valtonen, Vida Design Oy

Toteutettuja töitä: Brändi-ilme, verkkosivut, lahjakortti, esitteet, hinnasto, videoeditointi


Tutustu asiakkaaseen

Luonnottaren VoiMia
luonnottarenvoimia.fi

Luonnottaren VoiMia
Luonnottaren VoiMia

Olemmeko jo tehneet yhteistyötä ja haluaisit mukaan asiakasreferensseihin?
Ota yhteyttä, niin hoidetaan asia kuntoon!