Case JUUREVA

Esittely

JUUREVA – satakuntalaista muotoilua syntyi syksyllä 2008 taidekäsityön tuotekehityshankkeen tuella. JUUREVAN tuotteet on suunniteltu ja tuotettu paikallisesti. Mallistossa elää vahva käsillä tekemisen perinne yhdistettynä korkealaatuiseen muotoiluosaamiseen. Mallisto tuoksuu – ja tuntuu. Se on rouhea, eleetön ja elegantti. Maanläheisillä JUUREVA-tuotteilla on sielu ja identiteetti. Niiden taustalla olevat tarinat johtavat satakuntalaisen kulttuuriperinnön juurille ja suomalaisen puhtaan luonnon äärelle.

Toteutus

Vida Design suunnitteli mallistolle visuaalisen ilmeen ja www-sivut. Tavoitteena oli tuoda esille malliston satakuntalaisuus, rouhevuus ja nimensä mukaisesti juurevuus. Hankkeen aikana toteutettiin painomateriaaleja, näyttelysomisteita, JUUREVAA!-kirja sekä tuote- ja henkilökuvaukset. Visuaalinen ilme sai kiitosta ulkomaita myöden ja laajaa näkyvyyttä eri medioissa.

Vida Design on raikas mainostoimistopalveluita tarjoava yritys, joka on varsin kilpailukykyinen alan isompien yritysten kanssa Porissa. Vidan kanssa työskentely on mutkatonta.
Emma Susi, SatakuntaMallisto-hankkeen projektipäällikkö, JUUREVAn tuottaja